Kieu Engineering ook gevestigd op Brainport Industries Campus 

Een steeds groter deel van de high tech maakindustrie strijkt neer op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. Naast de fabrieksruimtes zijn ook de beschikbare kantoorruimtes in trek. Zo is het Bedrijfsverzamel-paviljoen in het Atrium zo goed als volledig verhuurd. “Zelfs grote internationale organisaties benaderen ons om te participeren in dit ecosysteem.”

Festo, Kieu Engineering, AMS Robotics, Ceratec technische keramiek, Brainport Industries, en Bogaerts & Groenen zijn de bewoners van het Bedrijfsverzamelpaviljoen.

 

De ‘Fabriek van de Toekomst’, die sinds 1 september van 2018 geopend is, is inmiddels voor 75 procent verhuurd aan productiebedrijven in de high tech maakindustrie. Daarnaast zijn er bedrijven die hun productie-processen elders blijven uitvoeren, maar wel met een kantoor op de campus aanwezig en onderdeel van dit high tech ecoysteem willen zijn.

Deze bedrijven bevinden zich in het Atrium van de campus.

Dit Bedrijfs-verzamelpaviljoen heeft een oppervlakte van 400 m2 en bevindt zich op de tweede verdieping.

 

De Brainport Industries Campus is een ontwikkel- en productielocatie voor bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. BIC faciliteert haar huurders optimaal in samenwerking aan nieuwe productietechnieken. De campus is bovendien bedoeld om aan (internationale) bezoekers te tonen wat de maakindustrie in de regio te bieden heeft.

 

De Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2/N2 en het Beatrixkanaal. De totale oppervlakte is 200 hectare, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen. Brainport Industries Campus is een ontwikkeling en realisatie van SDK Vastgoed namens VOF BIC en is een samenwerking met overheden en industrie.

logo BIC.png