top of page
logo_kieus.jpg

Kieu verrast met out of the box-ontwerpen

In een bedrijf waar medewerkers samen steeds iets nieuws ontwerpen, nieuwe oplossingen bedenken, is óók behoefte aan ondersteuning en sturing. Techniek is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar organisatie, personeel, contracten, verzekeringen en administratie zijn onmisbare ingrediënten voor elke onderneming, dus ook voor Kieu.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die het Management Team gaat ondersteunen en in samenwerking met de diverse disciplines het bedrijf draaiende houdt.

Voor deze functie, die we voor het gemak

                                     ASSISTENT(E) MANAGEMENT TEAM

noemen, zijn we op zoek naar een persoon met een denkvermogen op minimaal HBO-niveau. Iemand die van verschillende markten thuis is en brede ervaring heeft opgebouwd in eerdere functies en sectoren. We vinden het geen probleem als onze kandidaat er, bijvoorbeeld wegens het grootbrengen van de kids, even tussenuit is geweest.

Het is lastig om voor deze nieuwe functie taken en verantwoordelijkheden te omschrijven. Zowel het bedrijf als de functie staan open voor de eigen inbreng en kwaliteiten van de kandidaat, die daarmee de mogelijkheid krijgt de functie zelf te “kneden” in 24 tot 32 uur.

In een poging toch wat concreter te zijn, onderstaand een opsomming van de terreinen waarop die taken zich kunnen richten:

  • Organisatiestructuur

  • Personeel

  • Verzekeringen

  • Contracten, zowel leveranciers als opdrachtgevers

  • Administratie

Onze ideale kandidaat bestaat vast niet, maar in onze visie heeft hij of zij ervaring opgedaan in de juridische en/of personele sector. We laten ons graag verrassen door kandidaten met andere achtergronden!

Net zoals onze oplossingen niet standaard zijn, zo hebben we ook voor onze mensen geen keurslijf. Ons team is heel gemêleerd. Jong en ouder, MBO en HBO, diverse nationaliteiten. In muziektermen uitgedrukt: van hiphop tot klassieke muziek. Wel meer mannen dan vrouwen; dat lijkt een beetje bij het vak te horen. Maar meer vrouwen vinden we helemaal prima. Voel je vooral uitgenodigd om te solliciteren.

Natuurlijk mag je rekenen op een mooi salaris, inclusief pensioen en vakantiedagen, etc. Maar er is meer dan geld alleen. Je krijgt bij ons veel ruimte om zelfstandig te werken. Ook helpen we graag jouw talenten verder te ontwikkelen. Zo hebben we ruime opleidingsmogelijkheden, zowel in- als extern.

Kortom, Kieu is vernieuwend en we bieden jou een fijne plek in een vlot, vriendelijk innovatief team met een actieve personeelsvereniging met leuke teamuitjes en regelmatig een vrijdagmiddagborrel.

Wil je het nieuwe jaar (of eerder) goed beginnen? Solliciteer dan nu!

Meer informatie kun je krijgen door te bellen met Marie-José Reichardt (06-13001692).

Mail je reactie naar mjr@kieu.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page