top of page
logo_kieus.jpg

 

Kieu: als je van ontwerpen én afwisseling houdt

 

Het liefst wil je steeds iets nieuws ontwerpen. Steeds nieuwe oplossingen bedenken, samen met gelijkgestemde collega’s. Dat geeft jou energie. Gewoon omdat jij ontwerpen leuk vindt.

 

Herken jij je hierin? Dan zullen de out of the box-ontwerpen van Kieu Engineering jou aanspreken. Dat geldt ook voor onze manier van werken. Kieu is wars van onnodige poespas of ingewikkeld gedoe. We werken met een enthousiaste, creatieve club mensen die graag worden uitgedaagd. Vindingrijkheid zit in ons DNA. Samen oplossingen bedenken, daar genieten we van.

 

Ben jij ook zo en heb jij het idee dat je van toegevoegde waarde kunt zijn voor ons bedrijf als constructeur of lead engineer. Dan is je sollicitatie meer dan welkom! We geven de voorkeur aan een vooropleiding HBO werktuigbouwkunde of gelijkwaardig. Een MTS of vergelijkbare opleiding met relevante ervaring kan ook passen. Leeftijd, geslacht en culturele achtergrond zijn voor ons niet belangrijk. We zoeken ambitie, werklust, betrokkenheid en vakmanschap. Maar wat we vooral zoeken zijn mensen die in ons team passen.

 

Om ons team in Velsen-Noord uit te breiden hebben we plaats voor een enthousiaste persoon voor de functie van

 

                                                            Lead Engineer / Constructeur

 

Kerntaken en verantwoordelijkheden:

- Het operationeel contact onderhouden met een specifieke klant.

- Het zoeken naar meerwaarde voor onze klant.

- Het opstellen en uitbrengen van calculaties en offertes.

- Indien nodig het inmeten van (onderdelen van) een installatie.

- Het bewaken van de voortgang van het project in kwaliteit, planning en geld.

- Het uitwerken van conceptontwerp naar complete en werkende machine/prototype.

- Het uitvoeren van constructie-technische berekeningen.

- Maken en/of laten maken van samenstellings-, detail- en revisietekeningen.

- Controle van tekeningen en constructies.

- Opstellen en bijhouden van het technisch constructie dossier.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Net zoals onze oplossingen niet standaard zijn, zo hebben we ook voor onze mensen geen keurslijf. Ons team is heel gemêleerd (of beter gemixt?). Jong en ouder, MBO en HBO, diverse nationaliteiten. In muziektermen uitgedrukt: van hiphop tot klassieke muziek. Wel meer mannen dan vrouwen; dat lijkt een beetje bij het vak te horen. Maar meer vrouwen moedigen wij zeker aan. Voel je vooral uitgenodigd om te solliciteren.

 

Mooi salaris

Natuurlijk mag je rekenen op een mooi salaris, inclusief pensioen en vakantiedagen, etc. Maar er is meer dan geld alleen. Je krijgt bij ons veel ruimte om zelfstandig te werken. Ook helpen we graag jouw talenten verder te ontwikkelen. Zo hebben we ruime opleidingsmogelijkheden, zowel in- als extern. Voor wie interesse heeft meer van de wereld te zien bestaat de mogelijkheid vanuit onze vestiging in Vietnam aan een project te werken.

 

Kortom, Kieu is vernieuwend en we bieden jou een fijne plek in een vlot, vriendelijk innovatief team. We hebben een actieve PV met leuke team uitjes en regelmatig op vrijdag een borrel. Solliciteer nu en hopelijk tot snel!

Meer informatie kun je krijgen door te bellen met Marie-José Reichardt (06-13001692).

Mail je reactie naar mjr@kieu.nl

bottom of page