Kieu denkt anders, Kieu werkt anders

Bij Kieu ligt het schetsboek altijd binnen handbereik. De vraag van de klant maken we meteen visueel. Dat schept duidelijkheid en ook nodigt het uit om direct mogelijke oplossingen te bespreken. Dat is typisch Kieu. De kortste weg naar de oplossing. Sinds onze start 25 jaar geleden kennen we een hele eigen manier van werken.
Dat hebben we te danken aan onze oprichter Hien Kieu.  

Nog zo’n typisch Kieu-kenmerk: keep it simple! Eenvoud staat voorop bij de oplossingen die we bedenken.
De kracht van het weglaten. Wat heeft u als klant daaraan? Dat ziet u terug in de oplossing die we bedenken.
Zo is het bedienings- en onderhoudsgemak van onze ontwerpen een direct gevolg van onze
‘keep it simple’-benadering.

Kieu is wars van onnodige poespas of ingewikkeld gedoe. We houden van korte lijnen, direct schakelen en recht op het doel af gaan. We zijn een toegewijd no nonsens bedrijf: mouwen omhoog en aan de slag.

Onze klanten komen uit totaal verschillende sectoren. Niet gevangen zitten in een specialisatie geeft ons de ontwerp-vrijheid om tot verrassende oplossingen te komen. Hiermee maken we onze klanten blij, maar ook onze medewerkers. Het houdt ons werk leuk en afwisselend.

Kieu Engineering en Machinebouw is moeilijk onder één hoedje te vangen. Grote en kleine bedrijven komen bij ons terecht met heel verschillende vragen. Van treinstellen tot opslagsystemen, van machines tot speciaal gereedschap. Die verscheidenheid is precies wat we willen. Het voedt ons continu met nieuwe inzichten
die onze ontwerpkracht alleen maar sterker maakt.    

Kieu komt het beste uit de verf als het niet om standaardoplossingen gaat. Dat haalt het beste uit ons naar boven. We werken met een enthousiaste, creatieve club mensen die graag wordt uitgedaagd. Vindingrijkheid zit in ons DNA. Samen oplossingen bedenken, daar genieten we van.

Hien Kieu, onze oprichter, komt van oorsprong uit Vietnam. Ook al zijn we een oer-Hollands bedrijf, de link met Vietnam is nog steeds springlevend. Jaren geleden hebben we, om extra capaciteit te creëren, een kantoor in Vietnam opgericht. Onze flexibele schil was daarmee een feit. Inmiddels maken ook veel van onze klanten gebruik van deze capaciteit.

Waar wij goed in zijn

Onze diensten

Grenzeloze engineeringscapaciteit
Speciaal voor de uitwerking van gedetailleerde productietekeningen van de ontwerpen heeft Kieu een eigen team in Vietnam. Voor dit tijdrovende werk is in Nederland een groot capaciteitstekort. Daarbij is het vertrouwd; er is een directe lijn van de klant naar Vietnam en terug, maar Kieu Nederland is altijd stand-by en kan begeleiden waar nodig.
Machinebouw
Kieu Machinebouw ontwikkelt machines en apparaten, gereedschappen en logistieke systemen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. Ook is het mogelijk om bestaande machines en systemen aan te passen.
Conceptontwerp en Engineering
Engineering is onze corebusiness. Grote en kleine bedrijven komen bij ons terecht met heel verschillende vragen. Van treinstellen tot opslagsystemen, van complete machines tot speciaal gereedschap. Ook voor het ontwikkelen van nieuwe producten, kunt u bij Kieu terecht. Wenst u daarbij een geheimhoudingsverklaring? Geen probleem.
Point Cloud scannen en verwerken
Onze 3D laserscanner legt elk detail in een complexe technische omgeving moeiteloos vast in een nauwkeurige puntenwolk.
Wij werken deze scandata uit tot verfijnde 3D-modellen. Uw medewerkers krijgen hierdoor meer tijd om vooruit te kijken, zodat u kunt blijven groeien en innoveren.
Ook op zoek naar grenzeloze engineeringscapaciteit?
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.
Start nu