top of page
Over ons

Kieu Engineering

Hien Kieu

Hien Kieu, oprichter en eigenaar van Kieu Engineering, is op 15-jarige leeftijd vanuit Vietnam naar Nederland gekomen. Hij is in 1998 begonnen als zelfstandig engineer, omdat hij zijn creativiteit onvoldoende kwijt kon binnen de gangbare kaders. Hien bleek een goed ondernemer en een buitengewoon technische, creatieve geest. Door de jaren heen heeft zich dit ontwikkeld tot het handelsmerk van de Kieu organisatie:

Het ontwikkelen van creatieve, 'out of the box' oplossingen voor uitdagingen waar andere bureaus veelal geen raad mee weten.

Voor wie?

Tot onze vaste klantenkring mogen we een aantal grote namen rekenen, zoals Nedtrain, Tata Steel en Philips. Maar ook de individuele ondernemer met innovatieve plannen is

bij ons aan het juiste adres. In overleg komen we tot het beste concept.

Kieu Engineering in Sprang-Capelle

Het hoofdkantoor van Kieu is gevestigd in Sprang-Capelle. Op onze afdeling engineering worden hier de conceptuele modellen ontwikkeld en zowel op hoofdlijnen als technisch uitgewerkt. Ook beschikken we hier over een eigen werkplaats waar we in staat zijn om in eigen beheer prototypes, machines en hulpgereedschappen te maken.

Kieu Engineering in Velsen-Noord

Ook in onze vestiging Velsen-Noord beschikken we over een afdeling engineering ter ondersteuning van de bedrijven in de regio.

Eén van onze opdrachtgevers is Tata Steel waarvoor we, naast het uitvoeren van engineeringsopdrachten, óók de nodige besparing realiseren door gebruik te maken van onze LCC outsourcingsmogelijkheden. Hierbij gaat het o.a. om werkzaamheden op het gebied van “as built”, Lean Aanbesteding Engineering en het aanpassen van tekeningen.

Kieu Engineering in Eindhoven

In februari 2019 heeft Kieu Engineering een vestiging op de nieuwe Brainport Industries Campus te Eindhoven geopend. Het unieke concept van de campus versterkt de innovatie- en concurrentiekracht van Kieu Engineering en geeft ons mogelijkheden om in samenwerking met diverse betrokken partijen ambitieuze innovatieprogramma’s te ontwikkelen. Het is de ideale vestigingsplaats voor bedrijven die samen willen ondernemen, innoveren en produceren.

logo BIC.png
bottom of page