Verhalen

Onze verhalen

Waarom uitbesteden van "nesting werk"?
Nesting is een proces waarbij de benodigde onderdelen van een product zo optimaal mogelijk "in de plaat" worden geplaatst, om ze zo efficiënt mogelijk te snijden uit plaatmateriaal, zoals metaal of hout. Door dit proces te optimaliseren, kunnen bedrijven materiaalverspilling verminderen, productiekosten verlagen en de productiviteit verhogen.
April 12, 2024
Trots zijn wij
op de realisatie van het entreekunstwerk aan de noordingang in de LocHal. Kieu Engineering & Machinebouw heeft in opdracht van kunstenares Pien den Hollander de volledige engineering, montage en realisatie uitgevoerd . Het was onze opdracht de visie van de kunstenares te realiseren. Het eindresultaat is een imposante, functionele buitendeur en een indrukwekkend entreekunstwerk.
February 24, 2023
Voordelen van Outsourcing
Veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor het outsourcen van een deel van hun processen. Door globalisering vervagen grenzen en wordt het steeds makkelijker om een deel van de werkzaamheden in het buitenland te laten uitvoeren. In deze blog lees je de voordelen die deze bedrijven ervaren.
February 21, 2019
Kieu, Van bootvluchteling tot RedDot Award
Nadat Hien als 15-jarige het in oorlog verkerende Vietnam ontvluchtte, kwam hij terecht in Nederland. Hij doorliep opeenvolgende werktuigbouwkundige opleidingen en was ambitieus genoeg om daarna zijn eigen bedrijf op te richten. Aanpakker als hij is, heeft hij zijn jas nog niet uitgedaan of zijn werk ligt al op tafel: een grote map met schetsen en ontwerpen.
February 21, 2019
Ook op zoek naar grenzeloze engineeringscapaciteit?
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.
Start nu